Den Appelenburg

Locatie

Op een unieke locatie in Ede ligt het appartementencomplex Den Appelenburg. De woningen liggen op loopafstand van de Edese markt en het centrum. Er zijn dus enorm veel verschillende winkels heel gemakkelijk te bereiken. Van bloemenwinkels tot boetiekjes en de boekhandel, het is allemaal dichtbij. Uiteraard is ook de supermarkt op loopafstand. Daarnaast is er een bank naast het complex gevestigd. Ook het VVV-kantoor en één van de beste ijssalons van Nederland zijn in dezelfde straat te vinden.

Als klap op de vuurpijl is Cultura tegenover Den Appelenburg gevestigd. Zo wordt het wel heel gemakkelijk om het theater of de bibliotheek te bezoeken.

Over het appartementencomplex

Het complex is toegankelijk en gebruiksvriendelijk. Zo is de parkeergarage onder het gebouw te vinden. Hierdoor ligt de laagste verdieping met woningen nog een behoorlijk stuk boven de weg en het trottoir, wat de privacy ten goede komt. Het gebouw heeft een afgesloten entree met een videofoon installatie, zodat u kunt zien wie er bij u aanbelt. Dan zijn er ook nog de parkeerplekken buiten. Er staan slagbomen bij de toegang, waardoor niet iedereen zomaar het terrein oprijdt. Daarbij is er meer dan genoeg parkeergelegenheid voor zowel de bewoners als de bezoekers. Er is een lift vanuit de garage waardoor u eenvoudig op de juiste verdieping kunt komen. In de parkeergarage bevinden zich tevens de appartement gebonden (afgesloten) bergingen. De parkeerplaatsen zijn niet aan de woningen gebonden, maar worden apart gehuurd.

De woningen beschikken over bergruimte waarin u de wasmachine en droger kunt plaatsen. Ze zijn rolstoelvriendelijk, met een ruime inloopdouche en een wastafelmeubel. Er zijn vier verschillende typen appartementen met elk een eigen soort indeling en een diversiteit qua ligging in het gebouw. De huurprijzen liggen boven de huursubsidiegrens ( > € 710,00) waardoor u niet in aanmerking komt voor huursubsidie.