Appartementen

Appartementen

Het appartementencomplex Den Appelenburg aan de markt in Ede ligt op een unieke locatie met op loopafstand een keur aan winkels, boetieks, restaurants, banken en Cultura waarin de VVV, de bibliotheek en een theater is gevestigd.

Onder het gebouw is een parkeergarage gesitueerd. De eerste woonlaag ligt daardoor een flink stuk boven de weg en het trottoir, wat u als bewoner van deze verdieping extra privacy geeft. Zowel in de parkeergarage als op de binnenplaats is ruim voldoende parkeergelegenheid voor u en uw gasten. Vanuit de garage bereikt u via de lift gemakkelijk uw appartement.

Type appartementen

De appartementen van Den Appelenburg zijn heel divers qua indeling. Ze beschikken allen over een balkon, ruime woonkamers en twee slaapkamers. Bekijk hieronder de specificaties.

Appartement Type A

Met een oppervlakte van zeker 100 vierkante meter heeft het type A een ruime woon- en eetkamer. De woning heeft een open keuken en twee slaapkamers. Bekijk nu de specificaties.

Appartement Type A1

Op verdieping vier bevindt zich het driekamerappartement van het type A1. De twee slaapruimtes zitten aan de achterzijde. De woonkamer is ongeveer 44 vierkante meter groot. Bekijk nu de specificaties.

Appartement Type B

Woningen van het type B zijn te vinden aan het einde van de galerij. Het appartement heeft een dichte keuken. Deze is verbonden aan de 40 vierkante meter grote woonkamer. Bekijk hier de specificaties.

Appartement Type C

Een ruim hoekappartement van het type C heeft een oppervlakte van 135 vierkante meter. De woonkamer is zeker 50 vierkante meter. Klik de knop hieronder voor de specificaties.

Appartement Type P

Het penthouse bevindt zich op de vijfde verdieping. De combinatie van het schitterende uitzicht en de ruimte van 170 vierkante meter zorgen voor optimaal woongenot. Check de specificaties.